L-Balkar och Kantelemet i betong

L-balk som kvarsittande form för platta på mark eller som låg stödmur.

 

Finns i höjderna 400 och 600 mm och kan fås både med och utan isolering och förtagningsjärn.

 

Stödmurar finns i höjderna  800,1000,1200 och 1500. Andra höjder görs mot beställning

 

 

Välkommen till Grönvallens Cementvaru AB – Din Expert på L-stöd i betong


På Grönvallens Cementvaru AB förstår vi vikten av en solid grund i alla byggprojekt. Vi är stolta över att presentera våra robusta och pålitliga L stöd betong-lösningar, som är designade för att möta dagens byggstandarder.

 

L Stöd Betong – Grunden till Framgång

 

När det kommer till betongfundament, kan du lita på vår expertis. Våra L-balkar i betong är speciellt framtagna för att tillhandahålla den stabilitet och hållbarhet som ditt projekt behöver. Varje L stöd betong vi producerar är resultatet av vår långa erfarenhet och passion för kvalitet.

 

Betongpelare – Starka och Beständiga


Våra betongpelare är en annan viktig del av vårt sortiment. Tillverkade med precision och en högkvalitativ betongmix, dessa pelare garanterar lång livslängd och optimal prestanda. De är perfekta för att skapa en stabil struktur som kan stå emot tuffa förhållanden.

 

Kantelement i Betong – Fullända Ditt Projekt


För att binda samman ditt projekt erbjuder vi även kantelement i betong, som ger en smidig övergång mellan olika delar av byggnaden. De är inte bara estetiskt tilltalande utan också funktionella, vilket gör dem till ett utmärkt val för moderna byggprojekt.

 

Varför Välja Grönvallens Cementvaru AB?


Expertis: Med årtionden av erfarenhet inom betongbranschen, är vi experter på L stöd betong och relaterade produkter.
Kvalitet: Varje L-balkar i betong och andra produkter är tillverkade med största noggrannhet för att säkerställa högsta möjliga kvalitet.
Pålitlighet: Vi förstår dina behov och arbetar hand i hand med dig för att leverera lösningar som uppfyller dina specifika krav.


Kontakta Oss Idag!


Låt oss vara en del av ditt nästa projekt. Kontakta Grönvallens Cementvaru AB idag för att diskutera dina behov gällande L stöd betong, betongfundament, betongpelare, och kantelement i betong. Vi ser fram emot att hjälpa dig bygga framtiden!

L-balk

Kvalitetskontroll

Vårt företag är anslutet till Nordcert vilket ger oss rätt att använda BBC-märkningen – det innebär årliga inspektioner av vår tillverkningsprocess samt att vårt kvalitetssäkringsprogram efterföljs och förnyas.

Om oss

Grönvallens Cementvaru AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Företaget startades,  i liten skala på en loge, år 1946. Företaget har sedan med åren växt kraftigt vad gäller lokaler, produktion och personal.

personlig service

Vi hjälper er med rådgivning samt hitta rätt produkter. Kontakta oss för produktinformation, priser, leverans, mm.